9.8.15

Ranua Zoo & back to school

Taas on se aika vuodesta, että kesäloma lähestyy viimeisiään ja koulun penkille olisi matka takaisin. Aloitan nyt siis toisen vuoden amiksessa ja hieman ehkä kaihertaa selkäydintä ajatus siitä, että olisin voinut valmistua ikäluokkani mukana keväällä. Ei voi todeta muuta, että oma vika ja valinta enkä kyllä kauheasti haluaisi asiasta valittaakaan. Jään kesästä kaipaamaan sitä vapautta arkipäivisin. Sitä vapautta, että voit parin tunnin varoitusajalla lähteä halutessasi toiselle puolen maailmaa eikä kukaan tai mikään oikein voi sitä estää. Nyt syksyllä ja ensi keväänä koulu on suoraan se yksi rajoite, jos haluaa ajallaan valmistua vuonna 2017. Jatkossa taas ehkä osaa arvostaa sunnuntaipäivää, joka on mun inhokkiviikonpäivä ollut koko kesän ja aiemmin, kun en ollut koulussa.
Mutta aiheeseen. Olin jälleen Rovaniemellä ja tällä kertaa hieman päälle viikon. Poistuin Turusta siis keskiviikkona viikko takaperin. Vietettiin paljon aikaa mökillä, käytiin Ranuan eläinpuistossa ja tehtiin kaikkea muutakin mukavaa.
(Ja teille suht hitaan netin omistajille: olen pahoillani, en jaksanut optimoida kuvia eli kuvat tulee lataamaan hitaasti)

roo1roo2roo3roo4roo5roo6roo7roo8roo9roo10roo11roo12roo13roo14roo15

Huomenna siis takaisin kouluun ja jään kaiholla odottamaan milloin pääsen taas junalla matkailemaan mahdollisimman kauas ja päästämään höyryjä ulos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti