5.7.15

Rovaniemi

Lähes kaksi viikkoa sitten lähti idea viettää viikonloppu Oulussa. Kyseisiä Ouluun suuntautuneita reissuja oon tehnyt jo pitkin kevättä, joten Oulu tuntui ensisijaiselta vaihtoehdolta. Kumminkin suunnitelma muuttui niin, että suuntasinkin ensimmäistä kertaa eläessäni Lappiin ja Rovaniemelle. Kipitin heti sunnuntaina Turun rautatieasemalle lipunmyyntiin vaihtamaan junalippua sopivammaksi ja tiistaina jo istuinkin junassa yhdeksän maissa aamulla. Junamatka itsessään Rovaniemelle kesti aika tarkalleen kymmenisen tuntia. Kuulostaa puuduttavalta ja kyllä, sitä se oli.
Yllätyin ihan hirmuisesti siitä miten kaunista Lapissakin voi oikeesti olla. Lähtökohtaisesti mielikuva oli karusta luonnosta ja poroista pomppimassa keskellä teitä (yllättävä etelässä asuvan mielikuva :D). Oli kumminkin ihan huippuviikko enkä kyllä ikinä vaihtais tätä viikkoa mihinkään.
Mitään erikoistahan me ei tehty. Mitä nyt käytiin kiertämässä Rovaniemeä muun muassa Napapiirillä. Lauantaina suunnattiin asemakierroksen kautta Ouluun ja oltiin vielä Oulussa viimeinen yö. Nyt juuri matkaan takaisin Turkua kohti junalla. Onneksi ei kovin kauaa tarvi olla pohjoisesta erossa nimittäin suunniteltiin reissua Rolloon kahen viikon päähän. Can't wait!

rollo2rollo3rollo1rollo4rollo5rollo6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti