28.7.15

Rovaniemi 2 & unikeonpäivä

Oon niin kauheen ajoissa näiden mun postauksien kanssa. Joka tapauksessa tulin viikko sitten maanantaina toistamiseen Rovaniemeltä takaisin tänne Turkuun. Neljän päivän reissulla kävästiin mökkeilemässä mun osalta ekaa kertaa koko kesänä, juotiin paljon viiniä ja käytiin piknikillä sekä Kemijärvellä. Kerrankin säät oli meidän puolella. Yleensä on nimittäin satanu vettä, kun on jotain koittanu tehdä. Ei tosin oo tälle kesälle mitenkään ihmeellistä se vesisade.
Junamatka takaisin Turkuun ei kyllä menny mitenkään päin putkeen. Rovaniemeltä 6.40 junaan hypänneenä toki väsytti ihan törkeesti. Enköhän alkanut putoilemaan siinä sitten ihan vahingossa. Kokkolaan asti sain maata rauhassa levittäytyneenä molemmille penkeille, kunnes viereeni istui toinen ihminen. Jumantsuikka oli elämä astetta hankalampaa. Nukahdin siinä sitten jalat edessä olevan penkin alla, herätessäni säpsähdin ja viilsin jalkapöytäni auki johonkin penkin alla olleeseen naulaan. Lottovoittajaolo oli siinä vaiheessa, kun tajusin kenkinä olevan gladiaattorit, joiden remmit tietysti hiersi sitä veristä jalkapöytää. Kengäthän oli pakko laittaa jalkaan, sillä vaihdoin junaa Tampereella. Ikinä koskaan milloinkaan ei oo mikään junamatka ottanu niin paljon aivoon kuin viime viikon maanantaina. Toivottavasti huomenna ois parempi tuuri, kun matkaan takaisin Rolloon.

roi6roi5roi4roi3

Eilen maanantaina oli unikeonpäivä sekä Heidin nimipäivä. En oo koskaan älynnyt miksi nimipäivää pitäis juhlistaa jotenkin, joten nimipäivät on aina ollu päiviä muiden joukossa. Heidin nimipäivänä sattuu olemaan kumminkin unikeonpäivä. Naantalissahan oli kunnolla ohjelmaa koko maanantain muun muassa unikeon heitto mereen ja illemmalla ollut pienimuotoinen konsertti. Kävin äidin kanssa kattelemassa Naantalin kirkkopuistossa Pete Parkkosta, vaikkei meistä kumpikaan kovin suuri fani olekaan. Tuntui siltä, että suurin osa yleisöstä oli paikalla vain Peten jälkeen esintyneen Arttu Wiskarin takia :-D Kahvimaitoa ja sitä rataa.

roi2roi1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti