4.6.15

Leireilyä

Viime perjantaina ryhmänohjaajamme lähestyi meitä kevätjuhlassa ja kysyi vapaaehtoisia avuksi ala-asteikäisten enkkuleirille avustamaan. Ensimmäinen ajatus oli "ei ikinä", koska alkoihan kesäloma ja vapaus heti todistuksien jaon jälkeen. Päätin kuitenkin suostua. Eihän mulla kesällä oikeastaan ole mitään niin sanottua pakollista ja järkevää tekemistä. Liian helposti kesälomailu menee siihen iltakuudelta heräilyyn ja yökukkumiseen.
Leirihän oli päiväsaikaan koululla aika lailla samoihin aikoihin kuin normaalisti olisi koulupäivätkin. Yllätyin äärettömän positiivisesti siitä miten kivaa on muistella miten sitä kirkonrottaa pelataankaan tai kertailla vaatteita, kulkuneuvoja ja värejä englanniksi.
Koulun mahtava (tästä on moni montaa mieltä :-D) sijainti pois kaupungin hulinasta mahdollisti muun muassa frisbeegolfauksen ja melomisen. Viikolla tietysti osui pari sadepäivää, mutta kivaahan voi pitää sisälläkin.

DSC_4662DSC_4668DSC_4768DSC_4798DSC_4685

Näin leireilystä poiketen, miten se voi olla niin pirun hankalaa soittaa hammaslääkäriin? Vitkuttelin vihlovan ja jomottavan takahampaan kanssa lähes puoli vuotta. En vaan koskaan saanut aikaiseksi soittaa hammaslääkäriin, koska se soittaminen oli muka liian hankalaa. Tai no, kyllähän se onkin. Turussa ajanvarauksessa on vastaaja ja joku soittelee sieltä hetken päästä sitten takaisin. Tuskin olen ainoa, joka ei tykkää hoitaa suht virallisia puheluita bussissa ja huudella sotua puolelle kaupungille. Sitä puhelua joutuu odottamaan ja odottamaan. Niin mä tein keskiviikkoaamuna ennen kun pääsin lähtemään töihin. Iltapäivällä tuli hampaalle tuomio ja juurihoitoonhan se meni. Mitä tästä opimme? Kannattaisi soittaa sinne hammaslääkäriin heti eikä puolen vuoden päästä. Voi tätä kivun määrää hampaassa parhaillaan eikä särkylääkkeetkään meinaa toimia. Huomenna pitäisi vielä istua 5,5 tuntia junassa. En tiedä miten selviän.

4 kommenttia:

  1. Mäkin aina vitkuttelen hammaslääkäriin soittamista XD varsinkin nyt kun siitä pitää ite maksaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä se viimenen juttu, joka kannattaa tehdä... :D Ja joo, onneks mun ei (vielä) tarvi hammaslääkäreitäni maksaa. Muuten varmaan antaisin hampaiden mädäntyä suuhun :'D

      Poista