2.10.14

Pikakuulumisia

Olenpas laiminlyönyt blogiraukkaa ihan urakalla.
Tässä melkein kuukauden aikana on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Koulu on alkanu sujumaan paremmin, vaikka yhä useammin on päiviä, ettei vaan halua nousta sängystä ylös ja tekis mieli vaan heittää hanskat tiskiin.
Parisen viikkoa sitten laitoin melkein 4 vuotta vanhan Nikon D3100:n eläkkeelle. Uutena tilalle vastaavan merkin D7100 18-105mm 3.5-5.6G VR-putkella. Kuten mulla yleensäkin, uuden elektroniikkavehkeen saatuani, halailen rakasta kapistustani jatkuvasti ja vaa hymyilen :-D
Kamerainnostus on tullut pahempana takaisin. Osasyynä maailman helpoimmat valokuvauksen tunnit. Kerrankin on jokin aine, jossa tuntee osaavansa jotain ja olevansa hyvä. Sitä mahtavuuden määrää, kun saa rauhassa sanoa heipat suoraan sanottuna paskalle kameralle ja siirtyä laatuasteikolla ylöspäin.
Yleisesti ei tässä ole tapahtunut yhtään mitään ihmeellistä. Paitsi nyt mitä kotitalossa paloi kämppä, bussi meinas ajaa suoraan nokkaan ja seuraaks oltiinkin ojanpenkassa jne. pikkuvikoja. Ollaanhan me käyty kuvailemassa rautatieasemia ja vanhoja seisakkeita. Vähän huonolla menestyksellä tosin oon niitä tuonne toiseen blogiin (tai tänne) suoltanut. Kaikki vapaa-aika, mitä irtoo, tekee mieli käyttää vain 1) nukkumiseen 2) jonkin täysin muun kuin kouluun liittyvän asian tekemiseen 3) makaamiseen reporankana.

DSC_0051DSC_0076DSC_0088DSC_0447DSC_0459DSC_0524

Mun olisi tarkoitus muuttaa täällä ulkoasua, jos siten saisin bloggaamisinspiksen takaisin. Tämäki on aika pakkopullana kirjoitettua soopaa. Jos saisin kamerainspiksen tarttumaan tähänkin, niin olisi mainiota :-)

2 kommenttia:

  1. aika oikeesti lentää! ellen ole koulussa, oon joko syömässä tai nukkumassa :D

    VastaaPoista