4.10.14

Fredag

Vielä onneksi toistaiseksi rakkaat perjantaipäivät on koulussa helppoja. Kaikki muut tuntuivat olevan aamusella aivan rikkipoikki.
Oon nukkunu alusta alkaen asuntolalla tosi huonosti. Koko viikon vaivasi aivan järkyttävät selkä- ja hartiakivut eikä koppura sänky auttanut asiaa lainkaan.
Koulusta suoraan hyppäsin kamalien kantamusten kanssa 11:55 bussiin keskustaa kohti. Tarkoitus oli mennä kotiin, mutta Matiaksella oli sitten parempia ideoita. Käytiin hakemassa mun uusi keltainen talvitakki Matkahuollosta ja lähettiin Kaarinan kautta Uuteenkaupunkiin pörräämään. Alkosta valkoviinipullo mukaan ja matkaan.
Kuvasin koulusta inspiroituneena koko matkan raw-kuvia ja tässä muokatessa totesin, ettei ikinä enää. Tappelin ensin Camera Rawin yhteensopimattomuuden kanssa, kunnes luovutin ja latailin Adobelta jonkun converterin. Hermothan senkin kanssa meni enkä lainkaan ole tyytyväinen eilisen kuviin. Niin ja lopulta, kun Camera Raw salli avautua, ei se paskakasa edes mahtunut kokonaan näytölle.

DSC_0655DSC_0683DSC_0696DSC_0708DSC_0715DSC_0721

Uudestakaupungista jälleen Kaarinaan ja sieltä lähikaupan kautta Somerolle. Inhottaa aina perjantai-iltaisin se, että haluaisin riehua pitkälle yöhön siellä sun täällä, mutta maagisesti aina kouluviikon väsymys lankeaa perjantai-iltaan. Itse nöyrryin painumaan pehkuihin keskiyön jälkeen nukahdettuani kahdesti autonpenkille. Rasittavaa on myös, että unirytmi on nykyään mallia "normaali-ihmisten-rytmi." Herään väkisin suunnilleen niihin aikoihin, jolloin arkisin heräisin kouluun.

Oon maannut koko lauantaipäivän tähän asti likaisissa vaatteissa kotona, näyttänyt kämpälle imuria, katsonut Salkkareita ja datannut. Onneks on olemassa viikonloput.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti