23.7.14

Linnanmäki

Tuun hieman myöhässä, mutta viikko sitten maanantaina pääsin kaikista vitutuskailuista huolimatta Lintsille. Mun huvipuistokokemukset rajoittuu aika pitkälti luokkaretkiin eikä omin avuin ole oikein tullu huviteltua. Tätä reissua yritin järjestää kauan, mutta ihan sattumalta päivää ennen sain seuraa, rahotuksen ja kyydin. Ei huonompi siis :-)
DSC_0855DSC_0858DSC_0864DSC_0867DSC_0877
Tää kaikkien niin rakastama kesä kyllä verottaa mua ihan kunnolla. Koko ajan väsyttää, janottaa ja tekee mieli syödä purkillinen suolaa. Yöllä ei saa nukuttua kunnolla, kun sulaa lakanoille. Autossa polttaa vaan perseensä penkkiin. Bussissa tukehtuu soijaan ja nihkeeseen ilmaan. Puhumattakaan siitä, miten pahasti raiskaan verkkokalvojani hipsterialushousushortsit nähdessäni jonkun kookkaamaan leidin koivissa. Koko ajan tekis mieli vaan juoda kylmää kaljaa ja muuttaa kylmäkellariin asumaan. Tai edes arkkupakastimeen. Talvi on kyl niin mun juttu. Lumesta en niin välitä enkä liukkaudesta, mutta mielummi sipsutan Converseilla jääkentällä, kun tapan itteni lämpöhalvaukseen D: Kylmyyttä sentään voi ite hieman rajottaa pukeutumisella.
DSC_0890
Totesin myös tänään olevani harvinaisen tyytyväinen elämääni. Kävin aamupäivällä mun tulevassa koulussa. Porukkaa vaan istu ravintolan terassilla (lue: se, ravintola, jonka safkaa kiskon kouluruuaksi), ihmisiä pelas golfia kentällä... Tuleva rehtoriki on ihan mahtava. Vajaa 3 viikkoa vielä jäljellä enkä jaksais millään odottaa! Onneks viimeisenä lomaviikonloppuna on Aurafest niin pääsee kerran vielä tuulettumaan ja kuuntelemaan hyvää musiikkia ennen koitosta.
DSC_0947DSC_0961DSC_0964

4 kommenttia:

 1. Aloin lukee sun blogia! Tykkään sun kirjotustyylistä ja sun päivät on mielenkiintosia:)

  VastaaPoista
 2. jee sä pääsit sinne lintsille :> ja haluaisin niin pyöräillä ton rengastien!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Oli muuten iha mahtavaa päästä pitkästä aikaa. Oli ihan hampaiden kiristelemisen arvosta :-D Ja tuolla rengastiellä on kyllä tosi nätit maisemat :-)

   Poista