4.6.14

TurQ happening

Meillä oli jo parisen viikkoa ollut puheena Mintun kanssa pitää kunnon baarikierrosilta. Näin me siis tehtiinkin ja kävin hakemassa Mintun perjantaina siinä seiskan aikaan illalla linja-autoasemalta. Luonnollisesti kaupan kautta alottelemaan ja siitä baariin. Se ilta sitten vähän venähtikin. Jos multa kysytään, niin mun baareilut on hetkeks tässä taas :-D Aamulla Hesen kautta ekalla bussilla kotiin muistikuvina 2/5... Yleensä blogiin heijastuu myös se, mitä mä vapaa-ajallani teen enkä halua tästä mitään bileblogia, kun en alunperinkään tästä sellaista halunnut. Joten don't you worry, jää viimeseks hetkeen!

DSC_8588DSC_8614DSC_8624DSC_8625DSC_8641DSC01col

Oon niin iloinen ja onnellinen, että mulla on nyt tää uus kone. Saapahan ainakin kuljetettua mukana minne vaan haluaa (ja minne tää möhkäle mahtuu...) ja pääsee postailemaankin useemmin, vaikken kotona oliskaan. Kuten olettaa saattaa siis, en oo kotona eikä Turkua lähelläkään taas vaihteeks.

DSC_8702DSC_8717DSC_8746DSC_8751DSC_8772DSC_8775DSC_8785

Kesän pystyy luokittelemaan kahteen eri kategoriaan. On maalaismaisemaa, paskan löyhkää, traktoreita, järvimaisemaa... On myöskin kaupungin hulina, porukkaa shortseissa sadoittain, ihmisiä palvomassa aurinkoa uimarannoilla ja jokirannassa. Kumpikin on suht rentouttava tapa viettää kesää. On siinä makkaran grillaamisessa oma viehätyksensä kesäiltana kuin paukkupakkasilla talvella.

4 kommenttia:

 1. Hei minkä koneen sä hankit? Meinaan että tuntuu et oma pamahtaa rikki hetkellä minä hyvänsä... akkua ei löydy ja ylikuumenee parissa minuutissa:D kivoja kuvia muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli ennestään jo Sonyn 17-tuumanen valkonen komistus niin ihan vastaava, mutta pienemmällä näytöllä :-) Tarkempaa mallia en kyllä tiedä.
   Tota isompaa Sonya edeltävä oli kyllä vastaava ku sulla. Akku kyllä löyty, mutta sillä ei niin kauheesti väliä ollu, kun ei ilman laturin johtoa päällä pysyny kumminkaa. Levyasemaki sökönä ja puolet näppäimistäkin oli löytänyt paremman kodin :-D

   Poista
 2. mäyräkoira saapui myös paikalle :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :-D Huvitti hieman moinen tuherrus kirjassa.

   Poista