23.4.14

pääsykokeita ja bunkkereita

Huhheijaa. Tulin justiinsa kotiin ensimmäisestä pääsykokeesta, missä oon koskaan ollu. Oon hakenu nyt siis yhteishaussa viiteen eri kouluun opiskelemaan audiovisuaalista viestintää joko kaksoistutkinnolla tai ilman. Hieman vaihtelua niihin kokeisiin, mitä oon ennen tehny. Lukiossakin ne kokeet kesti korkentaan sen 2-3h, mutta tää tämänkin päivänen vaati yli puolet päivästä, että hieman tuntuu oikeessa ranteessa ja sormissa. Tulipahan todettua, etten todellakaan osaa piirtää :-D Häiritsevää, kun noissahan ei vissiin missään oo tietokonetta käytössä pääsykokeessa niin kaikki pitää tehdä käsin. Meikä piirteli sinne korvapuustin näkösiä kissoja ja kattilan näkösiä ufoja puoli paperia. Onneks nyt pahimmat paineet on ohi, ja seuraaviin pääsykokeisiin on paljon mukavampi mennä, kun tietää edes, minkä tyylisiä kysymyksiä ja tehtäviä saattaa olla.
Mulla on järkyttävä kirjoitusvimma päällä, et tekis mieli tehdä monta postausta putkeen. Mulla on täällä kansioissa rästissä edellisviikon bunkkeri kuvia Uittamon ja Ruohonpään bunkkereilta. En itse asiassa tienny, että Turussa on tommosia paikkoja olemassakaan, jollen olis ahkerasti googlettanu media-assareiden blogeja ja bongannu sattumalta moisia hökötyksiä.

dscfkdjfDSC_7316DSC_7322DSC_7325DSC_7328DSC_7353DSC_7383DSC_7395DSC_7524dscdfert

Mua itteeni häiritsi noita bunkkereita ettiessä, ettei nopeella googletuksella löytäny mitään kunnollisia ja selkeitä ohjeita. Jos joku muu yrittää samaa ja eksyy tänne niin Uittamon bunkkerit on metikössä, minne pääsee helpoiten Ispoisten puolelta Hevosenkengästä. Bussilla 13 Ispolle ja siitä Kastarikatua. Ruohonpään bunkkerit on taas Varkkavuorenkadulla vinttikoiraradan viereisessä metsästä. Sinne menee selkee tie. Sinne menee joku pienempi polku Tammispaltantien puolelta Rieskalähteen koulua vastapäätä, jos ei jaksa kauheesti kivuta. Niin ja bussit 2/2A :-)

6 kommenttia:

 1. vau upeita kuvia! :) siis olin saada sydärin ku tajusin että ton pääkallon silmässä on sun pää :O katoin vaan että "jaa kiva pääkallo" enkä tajunnu että siinä on sun kuva takana, mut sit se alko vähitellen hahmottuu :D

  VastaaPoista
 2. eikä miten makee kuvauspaikka! :)

  http://www.by-mmaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Hyvännäköisiä asuja! Ja huippu kuvauspaikka :)

  - Riina
  http://kevaanpolku.blogspot.fi/

  VastaaPoista