22.3.14

via iPhone vol 2

 Palailin Turkuun ihan hyvissä ajoin lauantaipäivällä. Tuntu tosi hassulta olla kuukauden jälkeen taas Turussa. Kaikki oli niin tuttua, mutten jotenkin hieman vierasta silti. Oli hassua huomata ne pienet muutokset, mitä kuukauden aikana oli tapahtunut.


 Jouduin heti maanantaina työkkärin penkkiin. Tällä kertaa kerrankin sellaisen ihmisen luokse, joka osaa auttaa. Sieltä suoraan poikkesin Tampereentien Prismassa ja löysin Pingu kakkosen. Jotenkin häiriintyneen näköinen verrattuna siihen ihkaoikeaan. Toi Vitamin water on muuten ihan parasta!

Meillä on ollu Iinan kanssa tapana vuodesta 2011 alkaen ollut käydä aina 3.3. leffassa. Tapa pistettiin käytäntöön myös tänä vuonna. Korso oli ihan jees leffa, vaikkei siitä hirveesti mitään irti saanut eikä siinä suurempaa ns. juontakaan ollut.

 Hypin ja pompin työkkärissä, vaikkakin aivan tajuttomassa köhässä ja kuumeessa. Mikä siinä on, kun saa päälle oikein kunnon kuumeen niin heti on joku pelottelemassa sikainfluenssalla tai jollain muulla mahtavalla pöpöllä? 

 Olin tekemässä ammatinvalintapsykologilla persoonallisuustestiä ja nooh... veistosten koskettelu ei kuulu ihan mun tärkeimpiin harrastuksiin. Muutenkin ne kysymykset oli hyvin huvittavia, mutta testin lopputulos oli suht karmiva. Osu nimittäin niin nappiin kuin vain voi.


 Eräälle kaverille iski pahemman luokan vitutus, joten päädyttiin meille pelaa korttia ja kiskomaan kaljaa. Silloin torstai-ilta jatkui baariin juhlistamaan mun äidin suoritusta. Yöllä baarista palanneena alkoi tapansa mukaan tekemään mieli kännisapuskaa.

 Eräs viikko oli varsin huvittava siten, että näin kauheesti netistä tuttua porukkaa. Enpä tiedä, miten yleistä on vaan puhua kikissä jonkun kanssa ja tavata se kyseinen henkilö? :-D Meikä teki niin kolmesti. Hassua sikäli, etten pidemmän päälle ole mikään maailman sosiaalisin ihminen. Pyhitettiin yksi lauantaipäivä kaupungissa pyörimiselle. Oli muuten yhdessä vaiheessa niin nätit kelit, että pahaa tekee kattella tällä hetkellä pihalle lumikinoksiin, kun mittari nippanappa pysyy plussalla :-(

Ajastettu 20.3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti