27.1.14

travelling travelling

Huh heijaa. En ookaan kerenny postailla tänne mitään. Yli puolet tammikuusta oon ollut ihan muualla kuin kotona Turussa ilman tietokonetta, joten siitä johtuu tämä mystinen tauko.
Alkuviikon odottelin vaan mun synttäreitä. Täytin 7. päivä 18 vuotta ja sitä sitten tietysti juhlittiin. Toki piti olla sekaisin kuin käkikello, mutta onhan mulla kuviakin kyseisestä päivästä :-)


Kaikesta huolimatta en oo synttäripäivän jälkeen eksynyt baariin kertaakaan. Aivan järkyttävää kiskontaa. Ei ole ollut aiemminkaan tapana rampata baarissa vaan mennä halvemman kautta ja ostaa kaupasta kaljaa, niin miksi nyt yhtäkkiä vaihtaisin tapojani? Miten ihmisillä on oikeesti varaa käydä joka viikonloppu baarissa? Ihan tylsäähän siellä olis vaan istua peränurkassa ja kattella muita.
Musta oli myöskin jännä todeta, miten vähän myyjät kysyy niitä henkkareita. Multa ei synttäripäivänä kysytty edes Alkossa papereita... Näin myöhemmin on pariin otteeseen kysytty, mutta pistää väkisillä miettimään kuinka vanhalta näytän vai päätteleekö ne vaan naamasta ja jättää kysymättä?

Olin jo jouluaattona päättänyt lähteväni pitkästä aikaa Helsinkiin. Mulle pitkä aika on yli 3 kuukautta, joten oli nyt korkea aika. En muutenkaan ole mikään himoshoppailija ja edellisestä shoppailukerrasta olikin sitten jo reilusti yli puolisen vuotta aikaa. Ostin ennakkoon junaliput perjantaille synttäreiden jälkeen. Shoppailurahat oli siis 99% varmasti kasassa eikä auttanut muu kuin hypätä junaan.


Helsingistä palattuani sain hengehdettyä hetkisen, kun taas kutsui juna. Naureskelinkin sitä, että viikon sisällä olin istunut lopulta 19 tuntia junassa eikä edes tuntunut missään. Rakastan vaan niin paljon junia ja junassa istumista, että oisin voinu liimata perseeni penkkiin kiinni ja vaan olla. Matkustin siis Savoon huilaamaan. Turku alkaa raastaa liiankin kovaa välillä niin teki hyvää olla pidempää poissa. Multa on kaverit hirveesti kyselleet, millaista oli. Rehellisesti sanottuna en osaa vastata :-D Ei ollut kamalaa, oli kivaa, mutta kiva on väärä adjektiivi. Samalla reissulla lähti rakas Sony-vanhukseni vaihtoon, totesin olevani kissoille enemmän allerginen kuin aiemmin luulin, tajusin olevani enemmän pikkukaupunki-ihminen ja sain pitkästä aikaa kokea kunnon pakkaset.
2 kommenttia:

 1. Äh mulla on niin ikävä helsinkiä ja nuita katuja katsellessa haluaisin niiiin käymään siellä, mutta työt eivät anna periksi joka paikkaan!:D Pakkaskuvat ovat kauniita:)
  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tuli noita kuvia selaillessa kauhee hinku mennä takasin Helsinkiin :-D ja kiitos!

   Poista