25.12.13

Xmas


Vihdoin onneks joulu on ohi. Heräsin jouluaattona aivan järkyttävään jomotukseen, mistä voi kiittää edellisen päivän alkoholitarjoilua. Ei meinannu joulusiivouksen loppusilaisuustakaan tulla yhtään mitään. Rilluttelin yksin kotona puolet päivästä, kunnes äiti tuli töistä ja päästiin mussuttamaan jouluruokia. Oon niin perkeleen nirso, ettei meidän joulupöytään kuulu kinkku, laatikot, kalat taikka rosollit vaan kiskoin prinssinakkeja ja karkkia nassuun :-D Lahjasaaliskin oli suurempi kuin oletin. Ei tullut mieleen vanha kunnon lahjojen piilottaminen, kun olin ollu koko ajan siinä uskossa, että lahjapaketteja on vain 4...
Hymyilin loppuillan kuin Naantalin aurinko. Paras tunne koskaan, kun saa kasan seteleitä naaman eteen, uusia meikkejä, lusikoita sun muita järkevää käyttötavaraa. Matkan päällä on kuulemma vielä uusi hajuvesi (mikä oli loppu joka kaupasta :-(), meikkisiveltimiä ja uudet pidennykset. Oon niin laiska hoitamaan lisäkarvojani, joten saan ne tuhottua alta aikayksikön. Kova yritys on ollut olla näillä lyhyemmillä hiuksilla, mutta jokainen pitkään pidennyksiä käyttänyt varmaan tietää, ettei ole niin yksinkertaista. Mullakin pidennykset ollu yli 3 vuotta putkeen, etten vaan osaa olla ilman.
Vuoden 2014 ahdistus ei ole laantunut mihinkään. Ei varsinkaan sen jälkeen, kun selailin Kelan sivuja ja totesin jääväni rahattomaksi täysin vuoden alusta alkaen... Synttärirahoja saa vitkutella vuoden loppuun, jos meinaa haluta joskus ostaa uusia vaatteita tai jotain muuta erikoista D: Not gonna happen.

8 kommenttia:

 1. tykkään sun kirjotustyylistä:D
  ja sun banneri on aivan törkeen siisti !!:D
  http://roosaran.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. I H A N A ulkoasu ja banneri! (:

  http://essi-tuulia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Taitavasti tehty banneri! Ja kaunis olet(:

  VastaaPoista
 4. Aivan upeita kuvia sun blogissa! :) Ja tää ulkoasu on myös hieno.
  http://junkaneito.blogspot.fi/

  VastaaPoista