30.9.13

Kesä lyhyt on kun koittaa ennättää


Tähän aikaan vuodesta tuntuu aina siltä, että voisi maksaa mitä vain päästäkseen jonnekin lämpimään. Tänne Turkuun ainakin toi kylmyys tuli ihan totaalisen kulman takaa. Oon tän viikon aikana viettänyt kaksi yötä ulkona nahkatakissa kiroten joka toinen minuutti miksen ottanut talvitakkia.
Tykkään talvesta todella paljon vuodenaikana (t. ikuinen kesävihaaja) mutta tää välivyöhyke on ihan perseestä. Tulis ne kunnon viimat, lumet vaakatasossa naamaan ja paukkupakkaset.
Asiasta kukkaruukkuun. Alan toteuttelemaan noita kuvapostauksen ideoita tässä varmaankin tällä viikolla. Siellä oli paljon semmosia ehdotuksia, mitä mun on täysin mahdoton toteuttaa :-D Yritän silti parhaani käyttää mielikuvitusta niidenkin kohdalla.

Onko täällä muita, jotka odottaa innoissaan talven tuloa vai ootteko kesäihmisiä henkeen ja vereen? :-)

10 kommenttia:

 1. Oon täysin samaa mieltä sun kanssa tosta välivyöhykkeestä :D Mut vaikka rakastan kesää yli kaiken ni en jaksa odottaa talvea, koska sillon kaikki on nii kaunista ja ihanaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä on kiva pukeutua pehmeisiin neuleisiin :-D ainoo hyvä puoli

   Poista
 2. Älä nyt, jos tulee kunnolla kylmä ei enää pästä pussikaljalle(lonkerolle)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pilkkihaalarit ja istuinalusta. Pysyy lonkut kylmänä.

   Poista
 3. Varmasti pysyy kylmänä :D
  Tykkään syksystäkin, mutta kun sitä on jatkunut tarpeeksi, niin alkaa lumilautakelit houkutella. Jouluakin odotan jo innoissani!

  VastaaPoista
 4. miksi sä tykkäät enemmän talvesta ja mikä siinä kesässä on kamalaa o: :D
  oot ihana !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä on yleensä liian kuuma. Oon niin vaaleahipiäinen, että kärähdän auringossa totaalisesti, jos hillun siellä pidemmän aikaa. Muutenki shortsit ja toppi -kelit ei oo ihan mun lemppareita. Jos ois vähän timmimmässä kunnossa niin ehkä sitten. Talvella on kiva pomppia lumihangessa ja jäätyä pystyyn :-D

   Poista
 5. Kesä ehdottomasti:D Onhan se toki kivaa käyttää kivoja syysvaatteita (varsinki tätä yhtä pitkähihasta <3 :3) ja pimeys on aika jees mutta kuitenkin lämpimät, valoisat ja kauniit kelit on parempia :) Ja joulu ofc!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkähihaset on kivoja, jos omistais niitä tarpeeks :-D Syksyllä tuntuu olevan niin kauhean vaikea pukeutua mm. siksi, että lämpötilaerot päivän sisällä on niin suuret.

   Poista