15.9.13

Helsinki & Body Worlds

Puksuteltiin aikaisin perjantaiaamuna Helsinkiä kohti. Aikomuksena oli pitkään käväistä katsomassa Heurekassa Body Worlds-näyttely, ja niin me sitten tehtiin. En osannu olettaa koko näyttelystä yhtään mitään, mutta loppupeleissä yllättävän mielenkiintoinen sekä pisti vähän miettimään omia sisuskaluja.
Tajusin siellä Heurekassa, etten oo lainkaan tyhmä ja tajusin niistä tähtitiedejutuistakin ihan kauheesti. Jollain tapaa tuli kauhea hinku mennä takaisin lukioon sivistämään itseäni. Oon eläny tarpeeks kauan jossain omassa kuplassa ja antanu aivojen surkastua kovaa vauhtia.
Helsingissä ainakin opin, etten kovin nopeasti halua asua siellä. Aina välillä on kauhea hinku päästä muuttamaan pääkaupunkiseudulle, mutta monen tunnin ratikassa istumisen jälkeen tajusin, ettei Helsinki ole todellakaan mun paikka. Mulle Helsinki vaan on se kaupunki, mihin joskus tullaan randomisti shoppailemaan ja näkemään kavereita eikä mitään muuta.
Tajusin myös, että Amarilloon en mene uudestaan. Ruoka oli hyvää, kaikki muu ei.


Ajattelin ottaa huomisesta lähtien itseäni niskasta kiinni, hankkia työharjottelupaikan, syödä terveellisemmin ja muutenkin elää ihmisiks. Kauheen moni ei luota, että pystyn siihen, mutta pääasia, että olen itse harvinaisen varma tästä :-)

32 kommenttia:

 1. Vitsit minäkin haluaisin käydä kattoo sen Body wordls näyttelyn!:o Ja muuten, kannattaa aloittaa jo tänään toi terveellisemmin syönti, mulla käy aina niin että ajattelen että huomenna sitten, tänään voin vielä syödä pitsaa jne, mutta jos sen aloittaakin jo tänään niin siinä pysyy (tai ainakin minä pysyin) pidempään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Tosin se näyttely taitaa loppua tässä kuussa muistaakseni :-( Ois voinu alottaa tänään, mut tuhosin jo sipsipurkin loput, karkkipussin pohjat ja vetelin Fantaa. Tässä oon matkalla Mäkkäriinki... Luotan siihen, etten sorru ens viikolla herkuttelemaan!

   Poista
 2. Blogisi löytyy blogini Linkkaa blogisi- suosikeiden joukosta, käy kurkistamassa jos haluat! :-) (vitsit tää kommentti oli blogi- sanalla taiteilua)

  ps. upeita kuvia! :3 Mäkään en haluais asua Helsingissä, vaikka muuten se on ihan kiva paikka :)

  VastaaPoista
 3. Oot muuten tosi kaunis, liityin :)! Sut on haastettu !
  http://monakirjoittaablogia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Aivan sairaan upeita kuvia!! Muutenkin ihana blogi, jään lukijaks!:)

  http://hheiddiii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. vitsi näis kuvis on jotenki tosi kiva fiilis :)

  VastaaPoista
 6. kyllä sä siihen pystyt!! :)

  VastaaPoista
 7. Jäin koukkuun lukee kaikkii näit sun postauksii! (: Aivan ihana blogi, keep it up!! (: <3

  VastaaPoista
 8. Toi Body Worlds on kyl tosi hyvä, itsekin kävin sen viime talvena katsomassa :) Heurekan sivuilta löytyi viel paljon mielenkiintoista tietoa tuohon liittyen, kuten ihmisten kommentteja siitä, miksi he haluavat kuolemansa jälkeen luovuttaa ruumiinsa siihen näyttelyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi joku haluais luovuttaa ruumiinsa tommoseen D: oh well, kukin tavallaan.

   Poista
 9. sulla on tosi upee ulkoasu! hyviä kuvia, itsekään en haluis asua Helsingissä :)

  http://foreverbyjenni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Upeita kuvia! :)

  http://annnesii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 11. Upea toi banneri ja ihania kuvia! Muutenkin tosi nätti ja jotenkin harmooninen blogi :D

  VastaaPoista
 12. sun blogin ulkoasu on aivan älytömän hieno! :)

  VastaaPoista
 13. Mä oon todella huono ottaan itteäni niskasta kiinni jos kyseessä on terveellisemmät elämäntavat.. Toivottavasti sulta on kuitenki onnistunu! :)

  http://lapsiluonnon.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 14. Ää mä en haluu ikinä mennä kattoo sitä Body Worldsia:D jotenkin vain ällöttää mennä katsomaan jonkun ihmisen säilöttyä ruumista:/
  Upeita kuvia, toi banneri on sitä jotain.. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iteki menin vaan, kun äiti halus nähdä sen näyttelyn. Eikä siellä mitään kokonaisia ruumiita varsinaisesti ollu. Luurankoja ja sisäelimiä oikeestaan vaan :-D mutta eipä kaikki voi pitää kuollutta ihmistä mitenkään miellyttävänä. Kiitos :-)

   Poista
 15. http://more-than-we.blogspot.fi/2013/09/linkkaa-blogisi-parhaimmat.html

  Kiva kun linkkasit blogisi, se pääsikin 10 parhaan joukkoon! (=

  VastaaPoista
 16. waau upeita kuvia täällä sun blogissa! ihana blogi kaiken kaikkiaan :)

  http://onlysweetaddiction.blogspot.fi/

  VastaaPoista