5.8.13

Vastaukset

Huhei! Kuvattiin Iinan kanssa yksi ilta niska limassa vastausvideoita, mutta niistä ei nyt oikein mitään tullut. Saatiin yksi hyvin onnistunut video, mutta aurinko oli ehtinyt laskea Turun taivaalta ja kuvanlaatu oli luokkaa koppakuoriainen :-( Menkööt nyt näin! Ainakin saan monipuolisemmin vastattua teidän kysymyksiin, kun ei tarvi hatusta heittää ilman korjausmahdollisuutta. Jos ette jaksa lukea, niin selatkaapas alemmas :-)

Mistä lähti innostuksesi bloggaamiseen?
En tarkalleen muista. Aika pian sen jälkeen, kun aloin osata HTML-koodia jossain määrin, tein ns personal-sivun webs.comin sivutilalle ja pidin siellä blogia vuodesta 2009 eteenpäin. Vaihdoin kyllä pian Bloggeriin ja sillä tiellä ollaan edelleen :-) Todella monilla oli tuohon aikaan oma nettisivu, missä oli selitetty ummet ja lammet omasta elämästä, niin halusin itsekin kokeilla. 

Millä oot tehny sun bannerin?
Teen mun bannerit Photoshopilla. Tätä sääntöä noudattaa myös muut kuvat sivupalkissa sekä suurimmassa osassa postauksia. 

Mitä vinkkejä antaisit vasta aloittaneille bloggaajille? 
Opetelkaa HTML-koodia! Saatte blogista todella paljon persoonallisemman näköisen ja mieleenpainuvamman, kun osaatte käyttää edes yksinkertaisimpia koodipätkiä. Asiat helpottuu monella tapaa eikä ole edes kovin hankalaa. Välillä ite pyörittelen silmiäni myös kieliopille. Tarkistakaa tekstit ennen kuin julkaisette ne. Täysin turhat yhdyssanavirheet rokottaa yllättävän paljon.

Kauanko aikaa sulla menee postauksen tekoon?
Riippuu hirveesti millaisen postauksen teen. Tämän postauksen teon aloitin n. 45 minuuttia sitten ja tuun jatkamaan tätä vielä pitkään :-D Yleensä menee semmoset 30min + 15-30min kuviin.

Mistä on tullut blogisi nimi?
Lontookuvista vissiin inspiroiduin. Maanalainen sattuu olemaan underground ja loppuosan tarinaa en edes muista.

Haluaisitko mielummin blogillesi 1000 lukijaa, joista suunnilleen kukaan ei kommentoi koskaan vai 10 lukijaa, jotka kaikki olisivat aktiivisia ja saattaisivat kommentoida samaa postausta jopa useamman kerran? Perustelut!
Todella moni varmasti haluaisi mielummin tuon 1000 lukijaa. Mä tykkään enemmän vastailla kommentteihin niin liputan mielummin pienemmän lukijamäärän puolesta, jos ne oikeesti lukee mun juttuja täällä. Mitä järkeä on haalia miljoona lukijaa, jos rehellisesti kiinnostuneita on vain murto-osa? Tästä syystä en ymmärrä sitä lukija lukijasta-hössötystä varsinkin Demin ihmeellisessä maailmassa. Mulla on tässä tämänkin illan aikana kadonnut 3 lukijaa. Kyllä seuraan mun lukijamäärää, mutten vedä vesimelonia turpaani, jos joku kokee parhaakseen olla lukematta mun juttuja ja seuraamatta mun blogia.

Kuinka pitkään olet pitänyt tätä blogia?
Mun ensimmäinen postaus täällä on helmikuun lopusta 2012 eli semmoset 1½ vuotta ollut pystyssä jo. Piilotin vanhat postaukset 100. postauksen jälkeen ja muutin muutenkin mun tyyliä kirjottaa :-) Halusin vanhat piiloon ja siellä pysyy.


Uskotko jumalaan?
En usko jumalaan, en ole koskaan uskonut enkä tule uskomaan.

Koetko olevasi enemmän sinkku- vai parisuhdeihminen?
Oikeastaan molempia. Sinkkuna saa käytännössä tehdä sitä sun tätä eikä tarvitse olla selitystä velkaa kenellekään. Silti onhan siinä oma tunteensa herätä jonkun vierestä, saada sitä huomiota, mikä on omalaatuista eikä sitä mitä kavereilta tai kadulta saa. Mulla on kyllä vähän ikävä tämmöstä, en voi kieltää.

Uskotko, että kuoleman jälkeen on jotakin?
Oon aika kauan ajatellut, että sielu jää tänne jollain tapaa. En tiedä uskonko tähänkään teoriaan enää, koska aloin miettimään perusteellisemmin mikä edes on sielu tai onko sitäkään olemassa.

Ottasitko mieluummin kyvyn lentää vai olla näkymätön?
Lentäminen olisi oikeesti todella hieno taito ja varmaan jokainen on joskus ajatellut, millaista olisi lentää. Ottaisin silti kyvyn olla näkymätön. Oon todella utelias ihminen ja seuraisin varmasti välillä muutamaa henkilöä ihan vain silkasta mielenkiinnosta.

Uskotko, että nykynuorista kehittyy joku kaunis päivä ihan fiksuja ihmisiä?
Varmasti joka ikäluokassa on ne, jotka täyttää aa-kerhot, vankilat, putkat ja yömajat. Siihen kohtaloon jotkut kiitää nopeampaa kuin valot. Uskoisin silti suurimman osan pääsevän hurjasta teinivaiheesta ohi ja tulevansa järkiin, tajuavansa mikä on oikeasti tärkeää.

Jos saisit palata ajassa jollekkin vuosikymmenelle, minne menisit?
Mulla ei ole pahemmin mitään mielenkiintoa historiaa kohtaan, mutta jos pakko olisi valita, niin menisin katsemaan mun vanhempia 80-luvulle :-)

Mikä on sun lempparilapsuusmuisto?
Hyviä muistoja on niin paljon, mutta kaiholla ajattelen sitä kultaista 2000-luvun alkua, kun serkun kanssa pompittiin heinäpelloilla, istuttiin traktorin kyydissä ja vierittiin mäkeä kierimällä alas.

Missä näet itsesi viiden vuoden kuluttua?
Hankala sanoa. Pelkästään tämä syksy on niin auki, etten tiedä yhtään, mitä elämältä haluan. Mulla ei ole sen suurempia suunnitelmia tulevaisuudelle. En oikeastaan koe tarvetta tehdä yhtään mitään, vaikka se nyt tuntuu silti olevan mun elämäntehtävä.

Jos saisit 3 toivomusta, mitkä ne olis?
Haluaisin takaisin mun vanhan elämän. Pakko myöntää, että on aivan tajuton ikävä joitakin vanhoja kavereita, joiden kanssa nykyään hädin tuskin moikataan, kun nähdään kerran kahdessa kuukaudessa. Toiseksi haluaisin sen verran rahaa, ettei koskaan tarvitsisi erityisemmin huolehtia raha-asioista. Ja viimeisemmäksi haluaisin mun silmät kuntoon.

Jos saisit olla ihan kuka vain yhden päivän kuka olisit?
Jeesus. Tulisin kertomaan vuoteen 2013 millasta oli.

Paljonko on paljon?
Enemmän kuin tarpeeksi.

Ostaisitko mieluummin designia vai jotain perus IKEAa (huonekaluja meinaan lähinnä)? Perustelut!
Arvostan paljon enemmän merkkihuonekaluja niin pakko valita design. Syystä, että ne on useimmiten arvokkaampia sekä hienompia. En ole mikään Ikea-fani, joten valitsen oikeestaan mistä tahansa huonekaluliikkeestä huonekaluni ennemmin.

Omakotitalo, missä on paljon tilaa ja asut yksin vai kerrostalo, missä sinulla olisi seuraaa, mutta vähän tilaa?
Asun jo valmiiksi kerrostalossa ja kaipaisin tänne seuraa. Tämän mukaan oon hävinny ja pahasti, kun ei ole isoa taloa eikä seuraa, buu. Valitsen siis jälkimmäisen, koska en edes haluaisi asua omakotitalossa.
Teroittaisitko mursun oikean vai vasemman hampaan?
Terottaisin ehdottomasti molemmat mursun hampaista. Voisin myös mahdollisesti harjata kyseiset kapistukset, jos mursu niin haluaa :-)

Mitä olisikaan dippibileet ilman dippiä?
Aivan tajuttoman huonot dippibileet ainakin.

Demi vai Facebook?
Vietän molemmissa paikoissa ihan järkyttävästi aikaa. Facebookissa voin puhua kavereille ja järkyttyä uusista parisuhdeilmotuksista, mutta Demi on loppupeleissä huomattavasti monipuolisempi, joten Demi, valitsen sinut!

Jos autoja tai mitään moottorikäyttösiä kulkuneuvoja ei olisi niin ottaisitko mielummin heinäsirkan vai koppakuoriaisen sun kulkuneuvoksi?
Jalkapeliks se vissiin menisi joka tapauksessa, koska kumpikaan noista ei kestä mun siroa olemusta :-( Mutta, jos on pakko valita niin ehkä mä hyppäisin heinäsirkan kyytiin.


Oletko allerginen jollekin?
Oon ollut koko pienen elämäni allerginen nikkelille. En tosin pahemmin välitä asiasta paitsi silloin, kun koko kaula näyttää siltä kuin mulla ois 6 fritsua vierekkäin hohtavan punaisina. Oon myös allerginen kumille sekä kissoille, mutten niinkään pahasti enää onneksi.

Mitä haluisit tehdä ammatiksesi?
Ehdottomasti jotain juniin liittyvää. Konduktöörin työstä oon haaveillut tässä semmoset 6 vuotta jo, mutta jos sitä ammattia en pääse harjoittamaan niin haluan ainakin hyödyntää mun kielipäätä.

Asutko sun vanhempien luona?
Asun edelleen. Haluaisin kyllä kovasti muuttaa pois, mutta on vähän hankalampi yhtälö ilman kunnollista pesämunaa, koska muuttaminen maksaa, tarvitsisin hirveesti uusia astioita sekä huonekaluja ja takuuvuokra on aina yhtä kauheen paljon. 

Mitä mieltä oot tasa-arvoisesta avioliittolaista?
Mulle asia sikäli on aivan se ja sama, koska heteroseksuaalisuus, mutta ihan tasa-arvon nimissä haluaisin sen lain menevän läpi eduskunnassa. Niitä allekirjoittaneitakin oli niin helvetisti, että luulis niiden kansanedustajien ymmärtävän kansan tahdon. Ei suomalaiset voi olla niin ahdasmielisiä.


Mikä on sun lempiruoka? 
Turkulaisravintola Ricon kanakori on aina ihan #1. Muuten kyllä joku pizza tai hamppari :-D Kunnon ruuista ehkäpä joku kana ja perunamuussi.

Mikä kamera sulla on?
Nikon D3100 & 18-55mm, 55-200mm + 35mm 1.8 :-)

Ja entä puhelin?
Vajaan vuoden vanha Sony Xperia P. Toimii toistaiseksi ja ihan tyytyväinen olen ollut.

Converse vai Vans?
Converse henkeen ja vereen. Tarvitsisin uudet kengät ja odotan kovasti lottovoittoa niin hamstraisin muutamat yksilöt tukkeuttamaan eteistä lisää t. omistan 6 paria converseja

Kuka on sun paras kaveri?
En laita mun kavereita mihinkään parhausjärjestykseen. Hyvistä kavereista pakko mainita Anna, Iina, Maisa, Minttu, Vertti ja Joona :-)

Mitä vaatetta et ikinä käyttäisi?
Niitä ihme pikkarishortseja. En ihan tosissani haluaisi tappaa silmiäni kaupungilla, kun parhaimmillaan 13-vuotiaat näyttelee koko maailmalle pakaroitaan. Leggingsit on kanssa yksi iso syöpä.

Mikä on sun lempparivaate?
Hankala sanoa, koska en osta vaatteita, mistä en tykkäisi tai ne olis huonoja päällä. Semmoset kivat löllötopit on aika korkeella sekä istuvat farkut.

Mikä on sun lempikaupunki Suomessa? 
Turku se ei ainakaan ole. En edes osaa sanoin kuvailla kuinka paljon vihaan tätä paikkaa. Helsinki on ihan mukava kaupunki, mutta turhan betonihelvetti sekin. Vastaukseni on siispä joko Mikkeli, Iisalmi tai Naantali.
Mitkä on sun lempiblogeja?
ida maria r, Rajaton maailma, Let's fake it!, it's all worth reaching for, VWV & And then she grew up

Minkä leffan katsoit viimeksi?
Mun on aivan pakko myöntää, etten muista milloin olisin katsonut jonkun leffan puhumattakaan siitä, mikä se leffa oli. En ole leffaihmisiä, en jaksa keskittyä tai olla yhtään kiinnostunut asiasta.

Paljon kello on?
3:25

Metsä vai ranta?
Ranta, koska metsässä on pimeetä ja hyttysiä :-(

Koira vai kissa?
Haluaisin niin paljon sanoa kissa, koska rakastuin ihan totaalisesti Mikkelissä katteihin, mutta kyllä silti koirat vie mun sydämen :3

Mikä on lempieläimesi?
Mulla ei ole varsinaisesti mitään lempieläintä, mutta koirat on ihan jees ja kaikki vähän erikoisemmat eläimet, kuten vompatti, mangusti ja opossumi :-D

Mikä on lempivärisi?
Mustaa henkeen ja vereen.

Lempisarjasi?
Oon kattonu Salkkareita alusta asti. Tasohan koko paskalla on laskenut kuin lehmän karvanen häntä, muttei Salkkareiden kattomista silti voi vaan jättää. Skitsoon nyt kesälomallakin, jos en nää kesäuusintoja :-D Tulee niin hemmetin typerään aikaan, että saan niistä aina väännettyä ongelman.


6 kommenttia:

 1. Rakastuin tohon kaulakoruun! Tosi kiva blogi sulla (:

  http://sussunlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. tosi kiva blogi ja ihania kuvia :) jään seurailemaan!

  jos kiinnostaa niin käy kurkkimassa;

  http://emsimatu.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. söpö koira :) ja muuyen tosi kiva banneri

  VastaaPoista