11.8.13

Aura Fest 2013


Heipsun! Mun on pakko näin aamuyöstä tulla jakamaan teillekin mun mahtava fiilis! Yleisesti valitan ja surkuttelen kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, ja jos totta puhutaan, yleisesti mun asiat on aika huonosti. Mutta herrajumala tätä tunnetta.
Iinan kanssa ollaan tapettu jalkamme kahden päivän ajan Aurafesteillä. Aura Fest on siis yksi Suomen suurimmista hiphop-festareista, joka järjestetään täällä Turussa. Se tajuton fiilis, kun ihmisiä on niin paljon, ettei millään voinu erottaa, missä on joukon viimeiset. Porukkaa oli jokilaivoilla, festarialueella, joen toisella puolella, lähitalojen parvekkeilla. Kaikki laulaa, hyppii ja taputtaa yhtä aikaa Cheekin mukana ja fiilistelee Turun kesäiltaa täysin siemauksin. Lord Est, Mikael Gabriel, Uniikki, Elastinen, Janne Ordén (♥), Jontte Valosaari, Ike, Tuomas Kauhanen, Brädi, Cheek. Niin mahtava fiilis.

Kerrankin huonotkin asiat tuntuu niin mitättömiltä. Ei mua haittaa tällä hetkellä rahattomuus, koulupaikattomuus, työttömyys, ihmissuhteet paskankaan vertaa. Pakko nauttia täysin rinnoin tästä niin parhaasta tunteesta, mitä en usein saa kokea. Mun pitäisi vetää hirsiä jo, mutten vaan halua nukkua tätä olotilaa pois. 


14 kommenttia:

 1. Aurafest on ehkä pienin festaritapahtuma suomessa, ei sillä että se huono olisi, mutta kannattaa joskus mennä ihan niille isommille festareille (jos et ole jo ollut) koska siellä sitä ihmismassaa vasta onkin kun maailman huippuartistit on paikalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole ollu enkä oo kiinnostunutkaan. Esim. Ruisrockin esiintyjät on mun makuun muutamaa lukuunottamatta täyttä kuraa joka vuosi niin en alkais maksaa yli satasta siitä. Toisekseen mulla halkee hermot siihen ihmisten tönimiseen, lyömiseen ynnä muuhun minkä kohteeks väkisin jää ihmisjoukossa.

   Poista
 2. Kaikkien keikkojen jälkeen kannattaa kyl fiilistellä ja pitkään!! :)
  Nauti tost tunteesta! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoi kuvii sun blogissa!! ja muutenki mukavan olone blogi :)

  http://viivimatilda.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oi hitsi, pystyn fiilistelee täällä ruudun takana sun fiiliksii :)

  VastaaPoista
 5. hienoja kuvia ! sä todellakin osaat blogata, kirjoitat ymmärrettävästi, kuvat ovat laadukkaita ja suuria. todella kiintoisa ja hyvä blogi kaikinpuolin !(:

  VastaaPoista
 6. Palautetta teksteistäsi:

  Ei valitettavaa. :D Kirjoitat hyvin ja ainoa kehittämisehdotus, joka nyt äkkiä tulee mieleen, on että pilkun vois ehkä toisinaan korvata vaikka kaksoispisteellä tai puolipisteellä - olettaen tietenkin, että se sopii lauseyhteyteen. Sillä tavalla tekstiin tulee vähän vaihtelua ja erilaista "rytmiä". :)

  VastaaPoista