10.7.13

paattisten paattia mä soudan


Heissan! Kävästiin äidin kanssa Paattisilla kuvausreissulla. Harvemmin suostun kenenkään kanssa bussikierroksille minnekään erityisen kauas, mutta äidin pyynnöstä lähin näyttämään pohjoisempaa Turkua. Paattinenhan on ihan älyttömän suuri osa Turkua, mutta siellä on peltoa ja metikköä ihan joka lähtöön. Ei ihan ensimmäiseksi tulisi mieleen olevansa Turussa, mutta löytyy kai sitä joka kaupungista se traktorivyöhyke :-D Poikettiin Paattisten hautausmaalle ja kuunneltiin kirkon sisältä kaikuvaa veisausta siinä tovi.
Sivistyksen pariin palatessani painuin kavereiden kanssa enkä tosissani tiedä miksi. Alkaa inhottaa, kun nykyajan ongelmat pitää ilmeisesti ratkaista uhoamalla, inttämällä ja tutustuttamalla nyrkki silmäkulman kanssa. Miksi pitää muutenkaan leuhkia jollain väkivaltasuorituksillaan ihan kuin olisi jollain tasolla Jeesus Kristus ja maailman pääjehu? Ei mina ummarra nut uhtaan. Pistää miettimään väkisin, onko vaan parempi hengailla yksinään, ettei ainakaan omien mielipiteiden takia joudu tehohoitoon tai saa nenää vinoon. Olen puhunut.

40 kommenttia:

 1. Ylin ja alin kuva <3 Yleensä metsäkuvista ei saa noin hienon näköisiä ja jopa liikenteestä otettu kuva näyttää hyvältä nyt tässä alemmassa!

  VastaaPoista
 2. tosi kivoja kuvia:)

  VastaaPoista
 3. Juuri tällaista blogia mä olen kaipaillut lukuluettelooni ja nytpä mä sellaisen löysin! :) Jäin oikeesti vaan tuijottelemaan näitä blogin kuvia, koska näissä on jotenkin ihan mielettömän rauhanomainen tunnelma. :) Oot tosi taitava!

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :-) käyn kattoo sun blogin!

   Poista
 4. vika kuva on musta tosi kiva! :-) muutenkin mukavanoloinen blogi sulla!

  VastaaPoista
 5. ihan sairaan ihania kuvia :-)

  http://inkainka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. apuaaa miten ihana blogi sulla, pakko liittyä lukijaks!! tää ulkoasu on ihan mieletön ♥

  http://o-something.blogspot.fi/
  kurkkaa tuonnekkii :-)

  VastaaPoista
 7. ihana blogi ja oot kaunis! :)

  kurkkaathan? :) http://mineeaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. vau hienoja kuvia kyllä otat! :)

  VastaaPoista
 9. Ihania kuvia, varsinki toi viimenen jotenki vangitsee katseen! Ja tosi ihana toi nahkatakki, sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 10. upeita kuvia, oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 11. nää kuvat on vaan niin upeita. :--)

  VastaaPoista
 12. Hyviä kuvia oot saanut kyllä otettua!

  VastaaPoista
 13. En tiiä jaksanko lukea tätä oikeasti, mutta sait lukijan ystävä hyvä. Vaikka yleisesti vihaan valkoista ja lasken tällasen kokovalkoseks ni toi harmaa tuolla on jotenki niin kiva et tykkään tästä ulkoasusta ja oot ihan supersuperkaunis ja tykkään sun kirjotustyylistä. En nyt selannu pitemmälle mut jossain kysyit postausideoita ni jotain elämää syvempää tekstiä? Ja ehkä video. Hei tee video jostain joka on hyvin herkkä aihe sulle..tai sit jäätelöstä iha kui vaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten nyt määritellään jaksatko lukea oikeasti? :-D Tai no saahan niitä kuvia katsella, jos huvittaa. Kiitos paljon kehuista! Ja video on harkinnassa, mutta oon liian kriittinen, Mutta kiitosta ideoista! :-)

   Poista
 14. loistava ulkoasu ja vaikuttaa tosihyvältä blogilt! jäin lukijaks :)

  http://verajaudance.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Oooih, sulla on hirmu ihana blogi, jään seuraamaan tätä! :)

  VastaaPoista
 16. Oi miten hyviä kuvia koko blogi täynnä, matkin edellistä ja sanon myös että oot tosi taitava :)

  VastaaPoista
 17. Haha, liitynpä minäkin kommenttiletkan jatkeeksi ja sanon, että upeita kuvia täällä!

  VastaaPoista