16.7.13

just don't say a word


Mulle on iskeny ihan totaalinen inspiskato. Kuljen ympäriämpäri kaupunkia joka päivä, joka kerta kamera laukussa, mutta ei. Turussa on kaikki niin nähty enkä saa millään revittyä kukkapuskasta tai koivun lehdestä mitään kuvattavan arvoista. Yllä kuvissa olevalla sillallakin olen istunut enemmän kuin tusinan monta kertaa. Yhtä paljon tuulee kuin ennenkin ja yhtä kauan jouduin odottamaan bussia päästäkseni pois. Tarviin jonkun piristysruiskeen!
Vaikken kameraa jaksakaan raiskata, niin mulla on kauhea tarve saada sisustaa tai muuttaa omaa ulkonäköäni. Oon ollu blondi maaliskuun alkupuolelta lähtien ja kaipaan niin paljon muutosta tähän kuontaloon. Blondista ei vaan ihan heti tummaksi mennä sekä tietäisin katuvani päätöstä heti värimössön ollessa päässä :-( Lisäks mun tekisi kauheesti mieli muuttaa pois ja sisustaa oma kämppä oman mielen mukaan! En hakenut täydennyshaussa enkä täten ole koulussa ensi lukuvuotena, mutta töihin sitä voisi mennä ja hankkia pesämunaa. Tahdon muutoksen tuulia, mutta raha vaan puuttuu.

Kysyn tai pyydän tätä nyt varmaan miljoonatta kertaa, mutta postausideoita kehiin, niin saisin päiväsaikaan jotain tekemistä! Toteutan mielelläni teidän ideoita :-) Video on turhan monimutkainen prosessi, joten sitä tuskin tullaan näkemään.

18 kommenttia:

 1. piirrä elämäsi tai linkitä kakimmat kappaleet ikinä

  VastaaPoista
 2. Mitä monimutkaista videossa on? Ja tee jotain herkkiä tekstejä, ei kuvat oo niin pakollisia. Kirjota tarina jostain unesta jonka muistat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole tällä koneella mitään editointiohjelmaa, ei edes Windowsin omia, joten niistä videoista tulis aika raakaversioita tai sitten joutuisin tappelemaan vanhan koneen kanssa D:
   Ja kuvat tulee pysymään postauksissa, koska valokuvauspainotteinen blogi kuitenkin.

   Poista
 3. voin tehä susta punapään :3

  VastaaPoista
 4. Tykkään näistä sun kuvista. :) Turku vaikuttaa ihan mielettömän nätiltä paikalta, mutta varmaan kaikki on tavalla tai toisella kyllästyneitä omaan kotikaupunkiinsa. :D Postausideoita, hmm. Jotain postauksia, jos oot ollut ulkomailla? Kuvahaastepostaus? Huonepostaus? Postausta sun haaveista tms? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) Huonepostaus voisi olla hyvä sitten, kun pääsen muutettua äidin huoneeseen. Itse asiassa kaavailinkin sitä postausta eilen tapahtuvaksi :-D Ja jes, kiitti ideoista.

   Poista
 5. Tämä sun blogis on tosi ihana, liityin eilen lukijaksi! Tykkään kirjoitustavastasi ja kuvatkin on ihania :3

  VastaaPoista
 6. Toi on niin tuttu tunne et haluis jotain uutta ja jännää mut ainakaan ite en koskaan silloin saa mitään aikaseks xd Mut muutoksia saa aikaan onneks jo ihan pienillä jutuilla kuhan vaa mielikuvitusta löytyy.. jos ei iteltä ni kaverilta saattaa löytyy kun vaan ottaa puheeks :) Ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Tai ei oo rahaa muutoksiin :-D mutta joo, pienillä teoillakin saa ihmeitä aikaan. Ja kiitti paljon :-)

   Poista
 7. Olipa kiva päästä kommentoimaan tänne kun oot mun lukijana!
  Sullakin on tosi kiva blogi :-) Mielenkiintosia kuvia ja oot tosi nätti!
  Ja sulle sopii noi silmälasit ihan älyttömän hyvin, älä ikinä käytä piilareita! :-D

  http://tiiiun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan sitä ilmankin kommentoida :-D mutta kiitti paljon! Ja enpähän edes pysty pitämään piilareita, ettei ole huolta siitä.

   Poista
 8. Sulla on oikeesti upeet hiukset & sulle käy nuo lasit iha sikahyvin. c:

  VastaaPoista