20.6.13

Lisää junailua


Savonian: Myö suavuttiin eilen Pieksämäelle kummitäjin luo. Tässä myö ollaa pyöritty kaapoilla, jos niitä voe semmosiks sannoo. Tarjonta on vähän heikonlaene, ettei nuo bikinie yläosat meinoo löötyä. Eepähä tässä olla hättää kärsimässä, kuha uimaan piäsis. Suattaaha se olla, ettei sinne piäse tännää, kun vessaetta ovat luvanneet.
Jonni verra on tässä laiskottanukkii, ettei oo plokin pitämine kiinostanu. Oha tässä ollu materriijaa käätettäväks, mutta tämän konneen aakasemine ollu liia vaekeeta.

Finnish: Saavuttiin eilen Pieksämäelle kummintädin luokse. Eilen pyörähdettii kattelemassa kauppatarjontaa, mutta jätti vähä vaisuks D: Mulla on bikinien yläosa armottoman pieni niin pitäis uusi saada ostettua, kun aateltiin lähtee porukalla uimaan. Huonoa säätä tietysti luvattu, mutta kastuuhan vedessä muutenki, hehe.
Perjantaina suuntana synnyinkaupunki Mikkeli. Mulla vaan muistikuvat edellisestä kerrasta sen verran huterat, niin tuun aivan varmasti eksymään siellä :-D Mun suunnistustaidot tuntemattomassa kaupungissa on kyllä niin nähty, että innolla odotan.
Pieksämäen kuvatarjontaa tulossa mahdollisesta iltasilla. Täällä on yllättävän hienoja kuvauskohteita, vaikka virallisen epävirallisesti äänestettyki Suomen paskimmaksi kaupungiksi :-) Vi ses!

2 kommenttia: