15.6.13

I'm not afraid


Multa jäi täysin välistä yksi päivä, kun eipä edelleenkään tekemistä ollut enkä jaksanu muuta kuin maata paikallani ... Kuvat puuttuu, juttu ei. Eilen käytiin vaan moikkailemassa äidin tätiä Runnilla ja kahviteltiin siinä tovi. Käytiin läpi samalla jotain todella vanhoja valokuvia ja iski kammottava tarve saada jonkunmoinen vanhaakin vanhempi filmikamera. Ne kuvat oli niin kivannäkösiä, ettei nykytekniikan muokkaukset oo mitään niihin verrattuna! Siellä oli omaa äitiä vauvana, ja totesin kammottavan yhdennäköisyyden. En oo koskaan ajatellu meissä olevan mitään samaa näköä, mutta noissa nuoruuskuvissa sitä oli ihan liiaksikin asti :-D creepy.
Täälläpäin törmää myös perusmarketissa sukulaisia, joka on kyllä harvinaista herkkua mulle, mutta toisaalta todella outoa bongata eno Lidlistä. Turussa kaupoissa näe kuin jotain pikkulissuja niin ihq ja ahq.
Tämän päivän seilasin yksin Iisalmen keskustassa. Kiertelin ja kaartelin kamera kaulassa ja yritin ikuistaan kaiken mahdollisen. Harvemmin pääsee aivan vapaasti liikkumaan, kun aina ollaan autolla liikenteessä ja pysähdytään vain paikkoihin mihin on oikeesti asiaa. 
Huomenissa on ainokaisen serkkuni rippijuhlien aika. En tosissaan tiedä, miten helvetissä jaksan raahata luuni kirkkoon miljoonan kilometrin päähän (okei, ei ihan) Vieremälle kymmeneks :-( En mitenkään riemastu muutenkaan mistään kirkoista. Onneks on luvassa julmetusti kahvia ja kahvileipää t. herkkuperse
(+ julkasin vahingossa etukäteen yhen tekeillä olevan postauksen niin älkää ihmetelkö, jos syötteeseen ilmesty joku postaus, mitä ette saa auki :-D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti