30.6.13

Helsinki is my pride


Heissan! Suunnistettiin Iinan kanssa yli puolen vuoden suunnittelun ja haaveilun jälkeen seuraamaan livenä Helsinki Pride-kulkue. Yllättyin todella paljon, miten erilainen se oli, mitä olin etukäteen ajatellu. En perehtynyt koko asiaan kunnolla etukäteen enkä osannu olettaa sen letkan olevan himopitkä ja kestävän kolmisen varttia :-D Silti todella vaikuttava ja rehellisesti hieno kulkue, mitä kyllä menisin uudestaankin katsomaan. Jollain tavalla ihailtavaa ja rohkeaa kulkea siellä täysin omana itsenään (tai vähemmän itsenään) ja ajaa tasa-arvoa. Propsit!
Oon todistetusti maailman paskin shoppailija ja pihi kuin mikäkin. Mulla oli ja on edelleen rahaa, jotka varta vasten sain tätä Helsingin-reissua varten. Mun saldo on säälittävät yksi toppi ja kynsilakka. Mulla on onneksi rästissä Turun päästä ostetut ostokset, jos saisin ne nyt ikuistetuksi teillekin! Näissä kuvissa kyllä näkyy ainakin yksi uusi juttu jo, hehe.
Helsingissä tuntuu aina loppuvan aika kesken. Mekin Iinan kanssa juostiin pää kolmantena jalkana vaatekaupoista toiseen vartti ennen sulkeutumisaikaa. Buu, joku lauantaiaukioloaika, seriously. Jäipähän kolmisen tuntia aikaa tutustua lisää Helsinkiin ja kuvailla niitä näitä!

Ja hei, uudet lukijat (ja miksei vanhatkin)! En ole missään vaiheessa kertonu täällä kauheesti itestäni, niin haluatteko jonkunlaista postausta, kuka täällä ruudun takana kirjottelee? :-)

10 kommenttia:

 1. Juu, kiinnostaa ! :-)


  http://myrulesare.blogspot.fi/


  VastaaPoista
 2. Huippu hienoja kuvia ! Ja oon todella kateellinen kun en itse päässyt kulkuetta seuraamaan :/ Tee ihmeessä postaus itsestäsi (8

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :-) ja oli kyllä aika kokemus kieltämättä.

   Poista
 3. Ihania kuvia sulla koko blogi täynnä! Ihanasti kaikki kuvat koko blogin läpi sointuu toisiinsa täydellisesti. Vaikutat muutenkin hyvin persoonallisesta ja mukavalta ihmiseltä, sellaiselta jonka kanssa voisin kuvitella istuvani joskus iltaa isossa porukassa biitsillä! =D

  http://sillysali.blogspot.fi

  VastaaPoista